Mirage könyvek

Friss és különleges könyvek

Mozaikvándorok és a Varázslatos Utazás - Könyvelőzetes

Valahol, messze távol, talán a valóság határain is túl, létezett egy kék bolygó, amit Nourosnak hívtak…” Teo látszólag egy teljesen átlagos tizenkét éves fiúcska. Már ha átlagosnak mondható valaki, akinek a legjobb barátja egy beszélni tudó, láthatatlan rókalány.

Na és akinek a nagybátyja egy titokzatos repülő hajó kapitánya. Az pedig, hogy mint kiderül, még varázsolni is tud, már szinte említést sem érdemel. Ennek a „teljesen átlagos” fiúnak a fantasztikus utazását követhetjük nyomon a könyv lapjain.

A váratlan kaland pedig messzire repíti őt az unalmas hétköznapoktól, egészen a titokzatos Fellegek Fölötti Birodalomig! Ott aztán Teo maga is a Mozaikvilágok egyik vándorává válik, a csodás izgalmak végén pedig még igaz barátokra is lel…

 

A „Mozaikvándorok” egy vadiúj magyar ifjúsági könyvsorozat, ami Gréger Csaba „Halhatatlanok” égisz alatt megjelent fantasy műveinek világában játszódik.

A könyv az iskolás korú gyerekekkel igyekszik megszerettetni a fantasztikus könyveket
és történeteket azáltal, hogy az alapjául szolgáló részletgazdag mesevilágot a kisebbek számára is közérthető stílusban és nyelvezetben mutatja be. Mindezt teszi ráadásul izgalmas kalandokkal, kedves figurákkal, sok-sok viccel, és még annál is több szeretettel megspékelve.

A „Mozaikvándorok és a Varázslatos Utazás” a könyvsorozat nyitó kötete, melynek központi témájában a barátság, és annak fontossága áll. Stílusát tekintve a közkedvelt Harry Potter könyvek által kitaposott ösvény mentén építkezik, egyszerre téve a történetet szerethetővé a kisebbek és a nagyobbak számára egyaránt.

A könyv hamarosan megjelenik! www.mozaikvandorok.hu

Mozaikvándorok

Mozaikvándorok és a Varázslatos Utazás - Könyvelőzetes

Valahol, messze távol, talán a valóság határain is túl, létezett egy kék bolygó, amit Nourosnak hívtak…” Teo látszólag egy teljesen átlagos tizenkét éves fiúcska. Már ha átlagosnak mondható valaki, akinek a legjobb barátja egy beszélni tudó, láthatatlan rókalány. Na és akinek a nagybátyja egy titokzatos repülő hajó kapitánya. Az pedig, hogy mint kiderül, még varázsolni is tud, már szinte említést sem érdemel. Ennek a „teljesen átlagos” fiúnak a fantasztikus utazását követhetjük nyomon a könyv lapjain.  A könyv hamarosan megjelenik! www.mozaikvandorok.hu

"Megnyíltak egy távoli világ kapui! Lépj be hát rajta Te is!"

A „Halhatatlanok” a legújabb 100%-ban magyar készítésű fantasy világ, mely a nagy elődök örökségét tiszteletben tartva úgy lép a mai modern fantasy színterére, hogy a mesék iránt érzett örökös vonzódásunkra építve feszeget új kérdéseket. A Halhatatlanok világát, Nourost bemutató novelláskötet tíz különálló történetet tartalmaz, melyek önállóan is olvasmányosak, ám az igazán teljes képet akkor ismerheti meg az olvasó, ha sorrendben olvassa el az összes novellát, melyeken keresztül fokozatosan tárulnak fel előtte Nouros varázslatos titkai. A novelláskötet mellett egy exkluzív, különleges kiadvány is elérhetővé vált azok számára, akiket magával ragadott ennek a távoli világnak a története. A Világleírás a hazai fantasy művészet kiválóságainak színpompás illusztrációi segítségével részletekbe menően mutatja be Nouros történelmét, a bolygó sorsát alakító birodalmakat, a kontinenseit lakó népeket, és természetesen magukat a Halhatatlanokat. Rendeld meg kiadványainkat most akár fizikai, akár digitális formátumban!